V šestnajstih letih smo uspešno izpeljali že 70 taborov z mednarodno udeležbo otrok in učiteljev.

Programi

V šestnajstih letih smo uspešno izpeljali že 70 taborov z mednarodno udeležbo otrok in učiteljev.

Izjave & Pohvale & Zahvale

Naša fanta sta bila zelooooo zadovoljna in se želita udeležiti tabora tudi v naslednjem letu. Še zdaj povesta kakšno anekdoto. ;) Moja želja je bila, da izgubita strah pred angleščino. Sama rečeta, zakaj niso tudi takšni učitelji v šoli, kot so Gašper, Yani in Lana!! 
Hvala celotni ekipi, se vidi da ste s srcem v tem, kar delate!!! Naslednje leto se vidimo, obvestite nas glede prijave.
 
Želimo vam vse dobro in lepo,
 

Rada bi se zahvalila vsem, celotni ekipi, za res čudovito izkušnjo, ki jo je imel Jan na tem taboru.

Ko je prišel domov, je dva dni dobesedno – cvetel. Sicer redkobesedni Jan je kar žuborel od utrinkov, ves navdušen in poln vtisov. Res se je imel lepo in z veseljem ugotavljam, kako zelo ga je ta tabor nadgradil.

Še enkrat hvala za vse - oba fanta sta navdušena nad taborom. Vsake toliko se spomita na kakšno dogodivščino, "kokonut" song pa se kar naprej vrti in ga vsi znamo že na pamet. 
Zelo sta pohvalila tudi gospo kuharico. Hrana je bila zelo okusna, lahko so si "zmišljevali", kaj bi jedli. Urh je rekel, da je skrbela za njih kot babica 
Še naprej veliko veselja in uspeha pri vašem delu vam želim in se gotovo še srečamo.
 

Herzlichen Dank für die tolle Organisation und Unterstützung von Simon. Es waren 3 wunderbare Jahre mit Euch. Simon hat viel gelernt und hat sich immer sehr auf Rogla gefreut. Schade, dass er nun zu alt ist. Wir werden Euch vermissen. Liebe Grüße und eine schöne Zeit.

Draga Aleksandra, v imenu Slovenskega kulturnega in verskega središča v Kew in Slomškove šole se Vam zahvaljujemo za prijaznost, skrb, sodelovanje, čas in pomoč pri organizaciji posebnega doživetja za naše učence Slomškove šole v tej prečudoviti pokrajini Slovenije. Prepričana sem, da bodo otroci še dolgo nosili nepozabne spomine na prijateljstva, ki so jih stkali v tem tednu in doživetja, ki jih bodo še dolgo spremljala. Hvala, ker ste nam pomagali in omogočili, da je bil ta prvi obsik v Sloveniji tako posebej doživet.

Vesela šola in njeni tekmovalci se zahvaljujemo podjetju Sama Navitas, d.o.o. za podporo pri izvedbi izobraževalnega projekta. Tudi zaradi vaše spodbude se na veselošolsko tekmovanje prijavi vsako leto več kot 10.000 osnovnošolcev, ki osvajajo novo znanje. Hvala, ker ste nam omogočili, da lahko nadaljujemo žlahtno tradicijo dodatnega izobraževanja mladine na drugačen in šaljiv način. Veseli smo, da se skupaj z nami potepate po širni galaksiji znanja.

Dear Aleksandra, thank you to you+your team for organizing a great experiance for our boys. i am sure it will be something thay will remember for a long time. Ljep pozdrav.

Vesela šola in njeni tekmovalci se zahvaljujemo podjetju Sama Navitas d.o.o., za podporo pri izvedbi izobraževalnega projekta. Tudi zaradi vaše podpore na veselošolskem tekmovanju vsako leto sodeluje več kot 10.000 osnovnošolcev, ki ustvarjajo nova znanja. Hvala, ker ste nam omogočili, da lahko nadaljujemo z žlahtno tradicijo dodatnega izobraževanja mladine na zabaven in zanimiv način. Veseli smo, da se skupaj z nami potepate po širni galaksiji znanja.

The camp was amazing, we had lots of fun and excitements, I wish it never ended. It was a close contact with nature, the environment was full of green and peace. We had opportunity to feel, listen, touch and learn. I now have a better understanding about photography and I will forever be grateful to the teachers and the organisers.

Spoštovani Aleksandra, Urška, Stanči in ostali,
Včeraj smo prejeli DVD, za kar se vam najlepše zahvaljujem. Čakala sem ga, da vam bom z zahvalo zanj poslala še en velik HVALA - tako v imenu Isabelle kot tudi v imenu nas vseh. Naj povem, da je Isabella še vedno tako navdušena nad taborom, kot je bila pred njim, in se že pripravlja na drugo leto. V primeru, da vidite Stančija, pa mu prosim povejte, da pleše in poje na vse "njegove" pesmice, imamo vsakodnevne nastope - čeprav na taboru pri tem ni sodelovala, je imela kompjuterček vključen in si je zapomnila kar precej besedila in gibov.
Najlepša hvala še enkrat vsem in za vse.

Whao, the camp was so interesting, I wish I could attend it every year. The teachers were so nice and friendly, and we had lots of interesting and educative activities. We learnt about photography, took lots of pictures, learn foreign languages, did varied sport activities, walking adventures, made movies, compose our own song and for the very first time in my life - l milk the cow! It was all fun, fun and fun, no room for dull moments at all.

Dearest Alexandra,
thank you very much for your kind hospitality of our kids and for foto report! :-)). Both programs were very interesting and girls are shearing their impressions still with all friends... :)))
That camps were really nice, hope to repeat that next year... so please keep in touch and wish you very easy expectation :-)))
Thank you once again!

Klara je bila navdušena nad taborom v Solčavi: "Bilo je super, a prekratko. Najbolj sem bila vesela ko smo streljali z lokom. Imela sem se reeesss dobro, najbolj mi je od živali bila všeč balerinka-koza.
pa Diko je lušten in prijazen pes. Tisoč metuljev v muzeju… -  res jih je lepo pogledat!
Zadnja noč, spanje na seniku - res zanimiva dogodivščina, doma imam kar posteljo!"

Thank you, Aleksandra. Marion was really happy in the photo-sport camp at Rogla after her first shock that she didn't speak Slovenian! She was really happy with the other children and staff & she wants to go next year too! Another excuse for us to visit your most friendly of countries!
I am personally very happy with the attention of the staff and their genuine interest in the well-being of the children. THANK YOU ALL!!

Naši otroci so z veseljem pripovedovali, kaj vse so počeli na Kozjanskem. Tudi po slikah vidim, da je to eden najboljših taborov, ki jih ponujajo v Sloveniji. Toliko zanimivih stvari! Najbolj všeč pa mi je, da so v naravi, spoznavajo živali in delo na kmetiji in to v tako lepem okolju! Naši fantje so peli Guzajanko in pesem o Prevorju še na poti domov ... Hvala za lepe počitnice!

I am the English mother of a 12-year-old daughter, Marion, who has just returned from her second year at the International Language Camp in Rogla. And she is already beating up to go again! Marion has had a wonderful time each year, meeting children and making friends from many different countries and learning smatterings of all sorts of other languages. It has broadened her horizons incredibly and made her feel a world citizen instead of just English (or Spanish or Basque - which is where we live.). Aleksandra is a passionate, warm, competent director leading a team of caring and professional staff. Her enthusiasm is infectious!!! We have only been to Rogla but the area seems perfect for the camps and seems to escape the worst of the heat. The food buffets are incredible. (It puts my own cooking to shame!). I would heartily recommend this experience to all parents wanting not only to hone their children's language skills but to encourage them on a truly international journey in life. Well done. Thank you.

Na jezikovnem taboru na Rogli se je imel Lev zelo dobro. Utrdil je znanje angleščine, navezal nove stike s sovrstniki, spoznal tehnike fotografiranja/snemanja, bil v naravi...
Za to izkušnjo, v kateri je moj otrok pridobil nova uporabna znanja in se ob tem še zabaval, se vam in vašim mentorjem iskreno zahvaljujem!
Vaš tabor bom priporočala tudi vsem znancem in kolegicam, saj otroci res pridobijo na znanju in samozavesti.
Zahvalila sem se tudi OŠ Preserje pri Radomljah ter ravnateljici, da je bil Lev izbran učenec za brezplačni jezikovni tabor.

Po Petrovem iskrivem pripovedovanju najrazličnejših prigod s tabora lahko ugotoviva, da ste se imeli zares odlično. Stkala so se prijateljstva, iz nekaterih povsem novo pridobljenih izkušenj pa pridobil nov, lahko bi rekla širši in vsekakor pozitiven pogled ... Ob odhodu domov se je sicer čutila utrujenost, kar je povsem logična posledica, a smo že po začetnem pripovedovanju vedeli, da je preživel prečudovite trenutke, sploh ko je dejal, da se bo tega tabora z veseljem spominjal ;-)
Še enkrat lepa hvala za vse in upam, da se še kdaj vidimo.

Die ganze Woche voller Spaß! Unser Sohn hat viele neue Freunde gefunden und traurige Heimreise heute angetreten! Die ersten Worte waren nach einer Woche nicht "Hallo", sondern " darf ich bitte nächstes Jahr wieder hier herkommen?" Danke an das tolle Nativspeakerteam und an alle Betreuer vom Slowenisch-Englisch-Schwedisch-Deutschen Sprachcamp auf Rogla! Ihr seid Vollprofis!

Zakaj izbrati nas ?

 

 

ŽE 16 LET BOGATIH IZKUŠENJ DELA Z OTROKI S CELEGA SVETA

V šestnajstih letih smo uspešno izpeljali že 70 taborov z mednarodno udeležbo otrok in učiteljev. Komunikacija na taborih poteka večjezično, učenje po metodi CLIL (učenje skozi aktivnosti) in otroci tkejo čezmejna prijateljstva. Na naše tabore se vračajo več let.

INDIVIDUALNO DELO Z OTROKI

Ker na posamezni tabor sprejmemo omejeno število otrok, se lahko naši učitelji in animatorji popolnoma posvetijo prav vsakemu otroku. Vsebina in aktivnosti se vedno prilagajajo predznanju, starosti in dinamiki skupine. Vključimo lahko tudi otroke z dietami in s posebnimi potrebami.

IZKUŠENI UČITELJI IN ANIMATORJI S ŠIROKIM ZNANJEM JEZIKOV

Učitelji in animatorji na naših taborih so skrbno izbrani. Imajo izkušnje z delom z otroki, jim znajo prisluhniti ter na zanimiv in zabaven način približati tuje jezike. Otroci se učijo jezikov za življenje, saj jih uporabljajo ob raznovrstnih aktivnostih v naravi.

Kdo smo ?

 

skupinska_webSkupina entuziastičnih posameznikov, ki z veseljem delamo z otroki in za otroke. Vsi smo strastno predani jezikom, ki jih znamo na zabaven in zanimiv način približati otrokom. Vsem nam je skupno tudi to, da uživamo v naravi, zato so nam poletni jezikovni tabori za otroke na podeželju v neokrnjeni naravi pisani na kožo. Vsak posebej in vsi skupaj se veselimo druženja z mladimi pustolovci in neizmerno uživamo, ko jih vidimo srečne in zadovoljne. Več...

kdosmo01

Vsak dan se skupaj z njimi veselimo usvojenih korakov na poti do novega znanja.  Na naših taborih razvijamo pustolovskega duha, pristen stik z naravo in tkemo čezmejna prijateljstva, tudi s pomočjo jezikov. Skozi razgibane dejavnosti se jeziki kar sami usidrajo v uho in nas povežejo.

Kaj vašemu otroku prinaša MEDNARODNI POLETNI JEZIKOVNI TABOR?

Otrok na taboru:


• aktivno doživlja živi svet okoli sebe in se nauči živeti v sožitju z naravo, domačimi živalmi, s sovrstniki in s samim seboj,
• okolje odkriva z vsemi čutili – na igriv, poučen in pustolovski način,
• spoznava slovensko podeželsko kulturo in običaje tertradicionalen način življenja na kmetiji,
• nauči se poimenovati rastline in živali v različnih jezikih,
• na zabaven način utrjuje, širi in nadgrajuje praktičnobesedišče in komunikacijo v tujem jeziku,
• premaguje strahove pred govorom v tujem jeziku, pred živalmi ipd.,
• opazuje nočno nebo skozi teleskop ter spoznava planete in ozvezdja,
• spoznava pomen vode za življenje in uživa ob kopanju, igrah,
• skrbi za vitalno telo in se zaveda pomena zdravega načina življenja (gibanje, zdrava prehrana ipd.),
• uči se ločevati smeti in skrbeti za čisto okolje,
• skozi zgodbe srečuje zanimive junake legend, skozi igro pa nove prijatelje iz domovine in tujine,
• razvija sposobnosti vključevanja v skupino ter delovati kot njen člen, hkrati pa s samostojnim razmišljanjem biti ustvarjalen,
• skozi vodeno igro in raziskovalne naloge pridobivauporabna znanja za življenje
• ... in se ob vsem tem neizmerno zabava.